facebook_pixel
Kolla in ett fullständigt rekryteringsuppdrag i Watch Dogs Legion

Kolla in ett fullständigt rekryteringsuppdrag i Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion presenterades under fjolårets E3-mässa (minns du när det fortfarande fanns fysiska spelmässor?) och i vår förhandstitt utsåg vi utan omsvep spelet till “något av det mest imponerande vi spelat på en mässa på flera år”. Och nu vi fått en ny gamelay-video inför lanseringen den 29 oktober!

I Watch Dog Legion finns det ingen bestämd huvudroll, utan spelaren får istället möjlighet att rekrytera en lång rad olika karaktärer, i syfte att motarbete förtrycket i ett milt futuristiskt London. Dessa personligheter slumpas fram till stora delar, och i den nya videon ledsagas vi av Kent Hudson, game director, då han försöker rekrytera en biodlare(!). En intressant detalj som avslöjas är att dina fiender inte kommer dra vapen mot dig om du inte drar vapen mot dem, vilket torde göra det väldigt mycket enklare att genomföra en “icke-dödlig”-genomspelning.

Här är den nya gameplay-videon från Watch Dogs Legion.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar