facebook_pixel
Kafka-doftande Metamorphosis är ute nu, kolla in lanseringstrailern

Kafka-doftande Metamorphosis är ute nu, kolla in lanseringstrailern

För blott några veckor sedan spikades lanseringsdatumet för Ovid Works Kafka-doftande insektsäventyr Metamorphosis. Och nu är spelet ute via både Steam och GOG, men spelet verkar ha smugit lite under radarn då det endast har skrapat ihop 41 “positiva” recensioner via den förstnämnda affären.

Lanseringstrailern här nedan lovar dock fortsättningsvis gott, då vriden American McGee’s Alice-doftande estetik samsas med fina citat från diverse spelpublikationer, och filosofiska tankegångar av berättarrösten.

Metamorphosis har också en tioprocentig rea fram till nästa veckas onsdag via både Steam och GOG, även om GOG-versionen är betydligt dyrare med sina 22 euro och 49 cent, jämfört med 18 euro och 89 cent på Steam.

Här är lanseringstrailern för Metamorphosis.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar