facebook_pixel
Iron Harvest visar upp ny fraktion i ny trailer

Iron Harvest visar upp ny fraktion i ny trailer

Det öppna betatestet av King Art Games blytunga rts Iron Harvest pågår i detta nu (och avslutas först nästa vecka, så ännu finns det gott om tid att prova det). Spelet släpps den 1 september, vilket är väldigt snart, så då passar det ju utmärkt med en ny matig trailer med fokus på fraktionen Sachsen.

Verklighetens Sachsen är, för dig som inte vet det, en delstat i Tyskland, som gränsar till Polen och Tjeckien, och använder Dresden som huvudstad. I Iron Harvest är dock Sachsen ett mäktigt imperium och en modern, industriell supermakt belägen i Europas hjärta. Befolkningen är ändå missnöjd med kejsaren Friedrich politik, då han ingått ett vapenstillestånd med kusinen tsar Nicholas. Sachsens enheter har döpts efter varelser från mörka sagor, vars teknologiska överlägsenhet och grymma effektivitet skrämmer slag på motståndarsidan.

Här är den nya trailern för fraktionen Sachsen i Iron Harvest.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar