facebook_pixel
Injustice 3 verkar vara på gång, kan innehålla Watchmen-karaktärer

Injustice 3 verkar vara på gång, kan innehålla Watchmen-karaktärer

DC Fandome, som kommer äga rum den 22 augusti, närmar sig med framsteg. Vi vet redan att Rocksteady kommer vara där med deras Suicide Squad-spel, och nu verkar det som att Mortal Kombat-utvecklarna Neatherrealm Studios också kommer närvara, och avtäcka fightingspelet Injustice 3.

Via Twitter har nämligen konstnären Boss Logic (Nikolai Baslajik) laddat upp en logotyp för just Injustice 3, och han har dessutom taggat Ed Boon, kreativ regissör hos Neatherrealm Studios, i tweeten. Förvisso inga bevis på någonting, men eftersom Boss Logic livnär sig på att snickra ihop officiell artwork för spel (inklusive Assassin’s Creed Valhalla och Street Fighter) så vore det väldigt dumt att bränna broarna med Netherrealm och Warner Bros på det här sättet. Att tweeten dessutom har fått hållas i över ett dygn talar också dess tydliga språk.

Våra internationella kollegor påpekar att logotypen i fråga bjuder på tydliga referenser till Watchmen, så det kan hända att de ordinarie kämparna Batman, Superman och Wonder Woman även kan komma att få sällskap av Rorschach och Doctor Manhattan vad det lider. Fortsättning följer sannolikt senare den här månaden!

Här är Boss Logics tweet med den möjliga Injustice 3-logotypen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar