facebook_pixel
Hyperfärska spelutvecklingskomedin 3 out of 10 är också Epic-gratis

Hyperfärska spelutvecklingskomedin 3 out of 10 är också Epic-gratis

Ibland är vi på PC Gamer för duktiga. Igår kväll uppmärksammade vi er om att Wilmot’s Warehouse skänks bort gratis via Epic Games Store, minuter efter att erbjudandet gick live, och att nästa veckas gratisspel blir The Alto Collection. Men nu har det visat sig att vi var för snabba med rapporteringen!

Episod ett av 3 out of 10, en sprillans ny spelutvecklingskomedi av Terrible Posture Games, är nämligen också gratis nu, ända fram till nästa veckas torsdag kl. 17:00, den 13 augusti. Säsong 1 kommer bestå av fem episoder, och samtliga kommer skänkas bort via Epic Games Store, en episod varje vecka tills säsongen är klar.

Vid sidan av The Alto Collection (och A Total War Saga: Troy) kommer även Gunfire Games uppmärksammade co-op-rykare Remnant: From the Ashes (som ursprungligen släpptes så sent som för ett år sedan) skänkas bort via Epic Games Store från och med nästa veckas torsdag. Gratisspel så det räcker och blir över, minsann!

Här är lanserings- och annonseringstrailern för 3 out of 10.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar