facebook_pixel
Horizon Zero Dawns första patch är ute nu

Horizon Zero Dawns första patch är ute nu

Horizon Zero Dawns (vår recension) pc-debut har fått ett blandat mottagande. Flera spelare har rapporterat att Guerrillas open world-äventyr dras ner av tekniska problem, vilket utvecklarna nyligen lovade att förbättra.

Första steget mot en bättre optimerad port är nu här, då Horizons första patch har släppts. I ett inlägg på Reddit går de igenom uppdateringarna i patch 1.01. Det är en relativt liten start som fokuserar på ett gäng mindre problem, samt en krasch, med löftet att teamet arbetar på mer uppdateringar inom kort.

Horizon Zero Dawns pc-version har en hel rada rapporterade problem, så utvecklarna har en del att ta i. Personligen hade jag inga som helst problem med spelet, men uppenbarligen är jag en av de tursamma. Förhoppningsvis kan Guerrilla fixa till dessa bekymmer då Horizon är ett finfint open world-äventyr.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar