facebook_pixel
Hitman och Shadowrun Collection är Epic-gratis nu

Hitman och Shadowrun Collection är Epic-gratis nu

Det är torsdag, och veckans gratisspel har således gått live via Epic Games Store! Den här veckan handlar det om Io Interactives episodiska mördarsimulator Hitman (du har väl inte missat att Hitman 3 blir Epic-exklusivt?) och Harebrained Schemes dystopiska rollspelssamling Shadowrun Collection.

I vanlig ordning har vi även fått reda på vilka spel som ersätter Hitman och Shadowrun Colleciton när de byts ut nästa veckas torsdag, kl. 17:00 svensk tid. Då kommer vi bjudas på Subset Games turordningsbaserade strategispel Into the Breach (recension) som även det, liksom förra veckans Enter the Gungeon, skänkts bort via Epic Games Store tidigare. Börjar det tryta i Epic Games krigskassa, eller sparar man på den för användning under de pågående rättsliga stridigheterna med Apple? Börjar bli något av en trend det här.

Här är två trailrar för Hitman och Shadowrun Returns (som ingår i Shadowrun Collection).

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar