facebook_pixel
Hitman 3 blir Epic Games Store-exklusivt, kolla in trailer för ny karta

Hitman 3 blir Epic Games Store-exklusivt, kolla in trailer för ny karta

Tidigare i sommar presenterades Hitman 3 för omvärlden, det nya mördarspelet av danska Io Interactive, som kommer avsluta World of Assassinations-trilogin när det släpps i januari nästa år. Tidexklusivt via Epic Games Store, har det visat sig, då man har ingått ett 12 månader långt avtal med Epic Games.

I ett nytt blogginlägg försäkrar Io Interactive dock oss om att alla framsteg du gjort och allt du låst upp i Hitman 2 via Steam kommer följa med till Hitman 3 på Epic Games Store. Man kommer också kunna “importera platser” från de två senaste Hitman-spelen till Hitman 3, med målet att göra övergången så “sömlös” som möjligt.

Nyheterna till ära, eller kanske snarare för att dämpa eventuell besvikelse, har en ny Hitman 3-karta presenterats i en ny trailer. Den kallas för Dartmoor och kretsar kring den brittiska herrgården Thornbridge Manor, dit 47:an anländer som detektiv, för att pussla ihop ett mordmysterium med en lång rad färgstarka misstänkta i äkta Clue-stil. 47:an har också givetvis sitt helt egna mål att ta av daga, vilket kryddar situationen ytterligare.

Här är trailern för den nya Dartmoor-kartan i Hitman 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar