facebook_pixel
Här är första 15 minuterna från nya Control-expansionen

Här är första 15 minuterna från nya Control-expansionen

Tidigare den här månaden fick vi en teaser för den nya Control-expansionen AWE, som bekräftade den sedan länge omdiskuterade Alan Wake-kopplingen. Inte nog med det; Control får också en “ultimat utgåva” som släpps via Steam den 27 augusti, samma dag som AWE-tillägget debuterar.

Nu har utvecklarna Remedy Entertainment släppt en ny video som visar upp den första kvarten av Control: AWE, och mycket riktigt dyker Alan Wake upp ungefär 3 minuter in i klippet. Vi kan också förvänta oss betydligt mer “cross-over”-innehåll av Remedy i framtiden, då chefsförfattaren Sam Lake även har bekräftat att det faktiskt finns ett delat “Remedy-universum”, där just Control: AWE representerar ett första, rejält smakprov.

Här är de första 15 minuterna från Control: AWE.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar