facebook_pixel
Halo Infinites multiplayer blir free-to-play bekräftar Microsoft

Halo Infinites multiplayer blir free-to-play bekräftar Microsoft

Igår kunde vi rapportera ryktet att Halo Infinites multiplayer kommer att bli “en banbrytande free-to-play-multiplayer-upplevelse”. Vid det laget hade vi bara en leksakskedja och läckaren Klobrilles ord, men nu har Microsoft sagt sitt om saken.

Det tog inte ens 24 timmar innan Microsoft och 343 Industries via Halos officiella Twitter bekräftade exakt vad Klobrille hävdade. Halo Infinite kommer alltså erbjuda sitt multiplayer-läge som free-to-play:

Eftersom den här tweeten även bekräftar att spelet kommer stödja 120fps på Xbox Series X, vilket Klobrille också hävdade, så kan vi nog anta att övriga delarna av läckorna också stämmer. Alltså kan vi anta att Halo Infinites multiplayer kommer innehålla battle passes (inte superoväntat) och “anpassningsmöjligheter som är helt nya för Halo”. Vad detta innebär i praktiken vet vi dock inte i nuläget.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar