facebook_pixel
Hades lämnar early access i höst, kolla in nya trailern

Hades lämnar early access i höst, kolla in nya trailern

I december 2018, när Epic Games Store fortfarande bara var en nyfiken uppstickare, lanserades early access-titeln Hades som en de allra första tidsexklusiviteterna. Ett år senare, i december i fjol, nådde Hades även Steam, och nu har vi fått en ny trailer som meddelar att spelet snart är “klart”.

Version 1.0 av Hades kommer nämligen släppas någon gång i höst, och imorgon fredag, kl. 19:00 svensk tid, kommer utvecklarna Supergiant Games hålla i en Q&A-session på Discord. Huruvida ett exakt lanseringsdatum kommer avslöjas då vet vi inte, men förmodligen inte (det skulle bara vara dumt att släppa en ny trailer utan datum ett fåtal dagar på förhand). Om du är intresserad kan du styra kosan hit och börja fila på dina frågor!

Här är den nya trailern för version 1.0 av Hades.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar