facebook_pixel
Frog Fractions: Game of the Decade Edition har släppts till Steam

Frog Fractions: Game of the Decade Edition har släppts till Steam

I januari (känns som flera år sedan!) bekräftade Jim Crawford att hans kultklassiska browserspel Frog Fractions, som ursprungligen släppts 2012, skulle få en remastrad “game of the decade”-utgåva. Och nu är spelet ute via Steam, och precis som fallet var med originalet är det helt gratis att spela!

Frog Fractions: Game of the Decade Edition har just nu ett “väldigt positivt” mottagande baserat på 74 Steam-recensioner, och vi utlovas bland annat “strålande 4k-upplösning”, och möjligheten att köpa till dlc:t Hop’s Iconic Cap, som kostar 6 euro och 55 cent, för den “ultimata spelupplevelsen”.

Det är oklart om hatten även har icke kosmetiska inverkningar på spelupplevelsen, men det skulle inte förvåna oss med tanke på det oanade djup (vi tänker inte spoila det här) som originalspelet bjöd på.

Här är en trailer för Frog Fractions: Game of the Decade Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar