facebook_pixel
Frog Fractions-dlc:t är i själva verket Frog Fractions 4

Frog Fractions-dlc:t är i själva verket Frog Fractions 4

Under gårdagen skrev vi om Frog Fractions: Game of the Decade Edition, som har släppts gratis via Steam. Vi spekulerade också kring dess 6 euro och 55 cent tunga dlc Hop’s Iconic Cap – är det bara en hatt för grodan i titeln eller något betydligt mer avancerat än så? Svaret är, givetvis, det sistnämnda.

Via våra internationella kollegor har vi nämligen fått reda på att Hop’s Iconic Cap-dlc:t ber dig välja en ny sparfil innan du slängs in i något som ser ut som Frog Fractions, men inom kort visar sig vara raka motsatsen. Något mer tänker vi inte säga om den saken, både för att undertecknad inte vet och för att överraskningarna är halva nöjet med Frog Fractions, men materialet verkar vara omfattande nog för att kunna betecknas som ett nytt spel.

Frog Fractions-historiken är något trasslig, och Hop’s Iconic Hat kan faktiskt betraktas som Frog Fractions 4, näst efter AR-spelet (Frog Fractions 2) som ledde upp till till Glittermitten Grove (som visade sig innehålla Frog Fractions 3, som vi skrev om när det begav sig, även om vi då hänvisade till det som Frog Fractions 2).

Den tjugoprocentiga rean för Hop’s Iconic Cap-dlc:t varar fram till den 9 augusti.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar