facebook_pixel
Fortnite-streamaren Ninja har återvänt till Twitch

Fortnite-streamaren Ninja har återvänt till Twitch

I helgen skrev vi om att den populära Fortnite-streamaren Ninja vill bli Hollywood-skådis (bland annat). Men han kommer sannolikt inte överge sitt primära leverne, då han efter Mixer-nedläggningen livestreamade via Youtube för allra första gången. Och nu har han också, till sist, återvänt hem!

För lite mindre än ett dygn sedan livestreamade nämligen Ninja via Twitch, plattformen som gjorde honom till en megastjärna till att börja med. Ninja har fortfarande drygt 15 miljoner följare, den årslånga inaktiviteten till trots (även om siffran sannolikt har ökat en hel del det senaste dygnet) och enligt våra internationella kollegor skramlade han ihop åtminstone 84 000 samtidiga tittare under gårdagens sändning.

Vi har ännu inga indikationer på Ninja ska ha ingått ett nytt partnerskap med Twitch, så liksom fallet var med Youtube så kollar han sannolikt bara tempen som en “vanlig” streamare på plattformarna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar