facebook_pixel
Fortnite kommer få bilar på onsdag

Fortnite kommer få bilar på onsdag

När battle royale-läget i Fortnite först debuterade, i samband med att PUBG exploderade i popularitet, var frånvaron av fordon en av de allra största skillnaderna spelen emellan, tillsammans med Fortnites karaktäristiska fortbyggande. Men nu, sisådär tre års senare, anländer fordonen även till Fortnite!

Visst, Epic Games har för all del experimenterat med fordon tidigare, både i form av golfbilar och flygplan, men Joy Ride-uppdateringen, som släpps imorgon, förefaller ta det hela till en helt ny nivå, För tillfället är de officiella detaljerna sparsmakade, förutom tweeten här nedan, men hos våra internationella kollegor kan du läsa en sammanställning av ryktena för bilarna, däribland flera typer med olika stats, som dessutom kan tankas.

Här är Epic Games tweet om onsdagens Joy Ride-uppdatering till Fortnite.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar