facebook_pixel
Fans har återupplivat nedlagda free-to-play-skjutaren Hawken

Fans har återupplivat nedlagda free-to-play-skjutaren Hawken

Hösten 2017 nåddes vi av budet att den blytunga free-to-play-skjutaren Hawken skulle stängas ner i januari 2018. I samma veva togs spelet också bort helt och hållet från Steam, och fansen sörjde. Men nu, över två och ett halvt år senare, finns det anledning att le igen. I alla fall lite grann.

Via Hawakening.com kan du nämligen i detta nu ladda ner en återuppstånden version av Hawken, även om enbart enspelarlägena står till buds (matcher mot bottar), då varken servrar eller kod för att göra dem tillgängliga finns för tillfället. Men ändå, vi är halvvägs där, och teamet bakom pånyttfödelsen har sagt att de skulle vilja diskutera med de ursprungliga utgivarna 505 Games eller utvecklarna Hawken Entertainment, för att även få igång onlinespelandet igen. Låt sociala medier-bombandet och -spammandet börja!

Här är en videogenomgång av hur du går till väga för att spela Hawken år 2020.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar