facebook_pixel
Fall Guys säsong 2 går medeltid med nya minispel och kostymer

Fall Guys säsong 2 går medeltid med nya minispel och kostymer

Precis som utlovat fick vi en första smygtitt på den andra säsongen för den miljonsäljande party royale-sensationen Fall Guys under Gamescoms invigningsshow igår kväll. Videon ser du här nedan, och det utlovas ett nytt, medeltida tema, tillsammans med nya minispel och nya kostymer.

I Fall Guys kan man ta tag i och dra på lite allt möjligt (inklusive medtävlare), en möjlighet som inte uppmuntras alltför ofta i Fall Guys nuvarande minispel, men som kommer bli en viktig del av den nya säsongen.

I trailern ser vi nämligen nya banor där de lustiga männen drar ramper för att komma åt ringar i luften, eller lådor för att klättra över murar. Samarbete lär således bli en större del av de nya grenarna, även under de individuella tävlingarna, och spontana allianser med okända människor kan komma att bli en avgörande faktor.

Fall Guys säsong 1 avslutas i början av oktober, så vi kan vänta oss säsong 2 kort därpå. Här är den nya trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar