facebook_pixel
Evil Genius 2: World Domination försenas till första halvan av 2021

Evil Genius 2: World Domination försenas till första halvan av 2021

Så sent som i juni fick vi de första spelsekvenserna från Evil Genius 2: World Domination, uppföljaren till det kultklassiska managementspelet från 2004, där man får bygga ett storslaget skurktillhåll och försöka ta över världen i äkta James Bond-stil. Nu har dock spelet, som det mesta annat, försenats.

Utvecklarna Rebellions planer var ursprungligen att släppa Evil Genius 2: World Domination någon gång i höst via Steam, men nu har man tagit till Twitter för att meddela att lanseringen dröjer till första halvan av 2021. Anledningen bakom det skedda är den gamla vanliga – distansarbete på grund av coronapandemin – och ett nytt datum kommer annonseras “så fort som möjligt”. Vi kan förvänta oss en uppdatering om läget inom kort, inklusive information om det kommande stängda betatestet för spelet, och “mycket, mycket mer”.

Här är Rebellions meddelande om Evil Genius 2-förseningen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar