facebook_pixel
Dwagonbown Goes UwU är Skyrim-modden vi förtjänar

Dwagonbown Goes UwU är Skyrim-modden vi förtjänar

The Elder Scrolls V: Skyrim har släppts i ett par dussin version vid det här laget. Har man tröttnat på de finns det tusentals moddar att tillgå. Men om man verkligen vill uppleva Skyrim från ett nytt perspektiv finns det inget bättre alternativ än Dwagonbown Goes UwU.

Dwagonbown Goes UwU är en mod till Skyrim Special Edition som låter dig göra en liten men radikal förändring till din spelarkaraktär. Modden, som skapats av lucypurrrr, ändrar helt enkelt alla dialogval till att bli, tja, UwU-fierade. Om du inte är säker på vad det betyder så gör dig bered att lära dig:

En vanligt återkommande fråga i spelvärlden är “borde Dark Souls ha ett easy mode?” Tråkigt, tycker jag. Istället borde vi diskutera huruvida alla spel bör ha ett UwU-läge. Och svaret är ja, vilket jag tycker ovanstående skärmdumpar bevisar med all önskvärd tydlighet.

Självklart är själva modd-sidan på Nexus Mods också ett mästerverk av smärta, skriven helt och hållet i illrosa Comic Sans. Lucypurrrr säger att modden kan skapa konflikter med andra moddar som påverkar dialog, men att den annars ska vara fullt kompatibel. Hen påpekar dock att de gärna gör patchar för andra moddar om intresset finns, så nu vet du. Avslutningsvis sammanfattar hen med:

– Ni är alla gulliga, även om ni rättmätigt hatar den här modden och jag vet att den är hemsk men jag tänker inte be om ursäkt.

Tack till Rock Paper Shotgun som uppmärksammande modden först. Och tack till Lucypurrrr för din helvetiska, underbara galenskap.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar