facebook_pixel
Du behöver inte Doom Eternal för att spela The Ancient Gods, Part One

Du behöver inte Doom Eternal för att spela The Ancient Gods, Part One

En av annonseringarna under Gamescoms inledningsevent som gjorde oss mest exalterade var att Doom Eternal får en expansion (som teasades redan i maj) kallad The Ancient Gods, Part One

Doom Eternal är trots allt ett av spelet vi gett högst betyg i år så vi tackar då rakt inte nej till mer. Om du av någon anledning skulle vara sugen att testa expansionen men inte vill ge huvudspelen din tid, så behöver du dock inte oroa dig.

Enligt en intervju med PCGamesN berättar exekutiva producenten Marty Stratton att The Ancient Gods, Part One inte kräver Doom Eternal för att spelas. Spelets regissör Hugo Martin säger även att det inte kommer bli något futtigt tillägg.

– De flesta associerar dlc med mindre omfattning, att det är som tv-versionen av en film, och att filmen är huvudspelet. Men för oss är det här väldigt mycket som en film i två delar – det här är precis lika storslaget som huvudspelet.

Part One kommer att släppas den 20e oktober och den andra delen planeras att dyka upp inom ett år av del ett. Under tiden kan du njuta av den första trailern här:

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar