facebook_pixel
Dirt 5 försenas, men bara med en vecka

Dirt 5 försenas, men bara med en vecka

Så sent som i maj annonserades Codemasters nya rallyspektakel Dirt 5, varpå vi publicerade en förhandstitt lite över en månad senare, baserad på en lovande, tidig version. Dirt 5 planerades ursprungligen släpps fredagen den 9 oktober, men nu har spelet försenats, om än bara med en vecka.

Således är den nya premiärdagen spikad till fredagen den 16 oktober. Via Twitter har Codemasters också meddelat att de som köper Amplified Edition-utgåvan av spelet (säljs för 75 euro istället för det ordinarie 55 euro via Steam, inklusive allt innehåll som kommer släppas efter lanseringen, däribland åtminstone 12 nya bilar och 60 nya karriär-event) kommer kunna börja spela tre dagar tidigare än alla andra, det vill säga den 13 oktober.

Här är Codemasters tweet om den minimala Dirt 5-förseningen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar