facebook_pixel
Datagrävare uppdagar diger lista över kommande Marvel’s Avengers-hjältar

Datagrävare uppdagar diger lista över kommande Marvel’s Avengers-hjältar

Marvel’s Avengers släpps inom kort, den 4 september. Innan dess kommer dock det allmänna betatestet dra igång den 21 augusti, vars systemkrav vi bekantade oss med förra veckan. Sedan tidigare vet vi också att Spider-Man blir Playstation-exklusiv (buu!) och att Hawkeye anländer gratis efter lanseringen.

Som vi alla vet finns det dock Marvel-hjältar så att det räcker och blir över, och nu har datagrävare uppdagat en lista (via Playstationlifestyle) över vad som (förmodligen) komma skall. Utöver ovan nämnda duo kommer vi således också få spela som Iron-Man, Captain America, Black Widows, Hulk, Thor och Kamala Khan (vid lanseringen), och om datafynden är något att gå efter kommer vi även få Ant-Man, Black Panther, Captain Marvel, Doctor Strange, Falcon, Hulkbuster, Kate Bishop, Mar-vell (vänta, va?), Mocking Bird, Quake, Scarlet Witch, She-Hulk, Vision, War Machine, Wasp och Winter Soldier vad det lider. En hel del gubbar och gummor!

Här är en video om den läckta hjälteuppställningen för Marvel’s Avengers.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar