facebook_pixel
Datagrävare: Call of Duty: Black Ops Cold War är en direkt uppföljare till Black Ops

Datagrävare: Call of Duty: Black Ops Cold War är en direkt uppföljare till Black Ops

Senare idag kommer Call of Duty: Black Cold War presenteras för omvärlden, men datagrävare har redan varit framme för att uppdaga den viktigaste informationen. Via Call of Duty Tracker har vi fått reda på spelets (förmodade) officiella beskrivning, så väl som innehållet i den utlimata utgåvan av spelet.

Call of Duty: Black Ops Cold War är en “direkt uppföljare” till det ursprungliga Call of Duty: Black Ops, och under den “gripande enspelarkampanjen” kommer vi få möta historiska figurer från det tidiga 1980-talet “ansikte mot ansikte”, och resa till “ikoniska lokaler” som Östberlin, Vietnam, Turkiet och sovjetiska KGB-högkvarter.

Handlingen kretsar kring jakten på Perseus, som försöker “destablisera den globala maktfördelningen och ändra historiens gång”. Spelaren kommer få nysta upp en “global konspiration” tillsammans med veteranerna Woods, Mason och Hudson, såväl som ett gäng nya ansikten, som måste stoppa en plan som “planerats i årtionden”.

Bortom kampanjen väntar även “nästa generations” multiplayer- och zombie-spelande, och den ultimata utgåvan av spelet kommer innehålla ett gäng exklusiva skins, en “battle pass bundle” samt tidig åtkomst till det öppna betatestet och 10 “tier skips” i Call of Duty: Modern Warfare och Call fo Duty: Warzone.

Här är förra veckans teaser-trailer för Call of Duty: Black Ops Cold War, om än i redigerat utförande då originalet innehöll bilder från protesterna vid Tiananmen-torget, en händelse som censureras noggrann i Kina.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar