facebook_pixel
Cyberpunk 2077 visar upp sig rejält i ett gäng nya videor

Cyberpunk 2077 visar upp sig rejält i ett gäng nya videor

Tidigare i sommar fick vi det första avsnittet av Night City Wire, en serie av livestreamade videor som visar upp efterlängtade rollspelet Cyberpunk 2077. Och igår kväll var det dags för episod två, som gick igenom spelarens valbara ursprungsberättelser, svenskbandet Refuseds medverkan och vapen.

Du kan kolla in de tre videorna här nedan tillsammans med den kompletta, arkiverade och 26 minuter långa livestreamen. Ursprungsberättelserna är tre till antalet, och kommer utöver en unik inledning även bjuda på rejäla variationer längre fram. Om du väljer Nomad så inleder du ditt äventyr i din torra vildmarken utanför Night City, medan Street Kid låter dig spela som en karaktär som växt upp på stadsgatorna, och Corpo finner dig djupt begraven i företagspolitik hos den gigantiska organisationen Arasaka.

Som vi tidigare rapporterat medverkar svenskbandet Refused också i Cyberpunk 2077, i form av Johnny Silverhands (som skådespelas av Keanu Reeves, men sjungs av Dennis Lyxzén) band Samurai. Under streamen diskuterade Refused projektet, och hur man försöker rollspela ett annat band, vilket gett lite huvudbry.

Vapnen i Cyberpunk 2077 består av en salig blandning av pistoler, krypskyttegevär, hagelbössor, maskingevär, samurajsvärd, vristknivar, knogjärn och raketkastare. Skjutvapnen delas in i tre kategorier som kan rikoschettera kulor (power weapons), skjuta genom väggar (tech weapons)  eller “böja” målsökande kulor (smart weapons). Det finns också “legendariska”, unika vapen som man bokstavligt talat måste stjäla av andra karaktärer.

Cyberpunk 2077 släpps den 19 november. Här är de nya videorna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar