facebook_pixel
Control får “ultimat utgåva”, släpps via Steam den 27 augusti

Control får “ultimat utgåva”, släpps via Steam den 27 augusti

För drygt ett år sedan släpptes Control, det underfundiga actionäventyret av finska Alan Wake-skaparna Remedy Entertainment. Jerry Fogselius recenserade spelet för den här publikationens räkning, och delade ut betyget 84 procent tillsammans med omdömet “Kasta skåp på fula skurkar? Sign me up!”.

Spelet lanserades exklusivt via Epic Game Store, men nu har Remedy släppt en ny trailer för den kompletta utgåvan Control Ultimate Edition (inklusive expansionerna The Foundation och AWE), som även bekräftar att titeln når Steam om exakt två veckor, torsdagen den 27 augusti (samma dag som AWE släpps). Steam-sidan listar inget pris, men enligt annonseringen (via våra internationella kollegor) kommer Control Ultimate Edition gå loss för blott 40 dollar, vilket säkerligen översätts till 40 euro i vår ände av världen.

Control Ultimate Edition kommer släppas till Epic Games Store också (där basspelet just nu säljs till fullpris), men där dröjer utgåvan till den 10 september, av någon märklig anledning.

Här är trailern för Control Ultimate Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar