facebook_pixel
Braid får “handmålad remake”, släpps tidigt nästa år

Braid får “handmålad remake”, släpps tidigt nästa år

Innan The Witness (recension) gav Jonathan Blow oss det numera klassiska pusselplattformsspelet Braid, som ursprungligen släpptes till Xbox 360 under 2008, följt av en pc-lansering under 2009. Och nu har den gode herr Blow annonserat Braid: Aniiversary Edition, en “handmålad remake”!

Du kan kolla in den första trailern för Braid: Anniversary Edition här nedan, och utöver den kraftigt uppdaterade grafiken (inklusive nya animationer och “mer unika” områden) kan vi även förvänta oss mängder av bakom kulisserna-material, i form av “de mest detaljerade kommentarspåren i något spel någonsin”, som också ska fungera som resurs för de som är intresserade av det mer intrikata arbetet inom spelutveckling.

Braid: Anniversary Edition släpps tidigt nästa år. Här är annonseringstrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar