facebook_pixel
Borderlands 3 är gratis att provspela fram till onsdag via Steam

Borderlands 3 är gratis att provspela fram till onsdag via Steam

För nästan 11 månader sedan släpptes Borderlands 3, den hett emotsedda lootskjutaren av Gearbox Software. Jocke “Claptrap” Kilman var dock inte alltför imponerad, och nöjde sig med att dela ut betyget 72 procent i vår recension, tillsammans med omdömet “både utmattande och underhållande”.

Nu är Borderlands 3 helt gratis att provspela via Steam (och Stadia, om någon fortfarande bryr sig om Googles streamingtjänst), och som sig bör så är också samtliga utgåvor av spelet prisnedsatta med 50 procent, vilket betyder att basspelet går loss för 30 jämna euro fram till torsdagen den 20 augusti.

Gratisperioden sträcker sig ända fram till den 12 augusti, inkommande onsdag klockan kl. 19:00 svensk tid, så om du skyndar dig hinner du säkert dra igenom hela kampanjen innan dess. Men om du vill ta det lite lugnare så kommer dina framsteg också hänga med om beslutar dig för att inhandla fullversionen senare.

Här är fjolårets lanseringstrailer för Borderlands 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar