facebook_pixel
Blizzard bekräftar att ett digitalt Blizzcon kommer äga rum tidigt nästa år

Blizzard bekräftar att ett digitalt Blizzcon kommer äga rum tidigt nästa år

I slutet av maj ställdes Blizzcon 2020 in, som ett resultat av den (fortfarande!) rådande coronapandemins alla utmaningar och risker. Vid tillfället sade man ett digitalt alternativ “mest troligt” kommer dröja till början av 2021, och nu har Blizzard mycket riktigt bekräftat att så kommer bli fallet.

– Vi planerar kanalisera Blizzcon-andan för ett virtuellt event i början av nästa år, sade Blizzard-chefen J. Allen Brack under en frågestund i samband med Activisions kvartalsmöte för investerare. Vi är verkligt lyckligt lottade över att ha ett passionerat och engagerat community, som verkligen ser fram emot vad vi skapar, och vad vi jobbar med. Och vi ser fram emot att dela med oss av vad teamen har jobbat på inför det eventet.

Av detta kan vi således utläsa att Overwatch 2-lanseringen förmodligen dröjer till nästa vår som allra tidigast, ett helt år efter att den 32:a och (åtminstone tills vidare) sista Overwatch-hjälten Echo gjordes allmänt tillgänglig.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar