facebook_pixel
Bethesda säger att officiellt moddstöd fortfarande är på väg till Fallout 76

Bethesda säger att officiellt moddstöd fortfarande är på väg till Fallout 76

I våras presenterade Bethesda en färdkarta för Fallout 76 under resten av 2020. Dock nämndes inte officiellt moddstöd, en hett omdiskuterad potatis, som Bethesda sedan länge har utlovat. Och nu har man passat på att förnya sitt löfte, under en livestream i samband med den gångna helgens Quakecon.

– Vi jobbar definitivt fortfarande på moddstöd, det är på väg, sade projektledaren Jeff Gardiner under livestreamen som du i efterhand kan kolla in via Twitch. Vi kallar det för “tungt arbete”. Det vill säga att vi har behövt plöja ner mycket resurser i det … det är inte bara “drag-and-drop” från de tidigare spelen på grund av hur vår klient-server-arkitektur fungerar. Men det är på väg, vi jobbar på det … vänta bara.

I övriga Fallout 76-nyheter har även den nya uppdateringen A Colossal Problem gjorts tillgänglig via de officiella testservarna, som liksom titeln antyder bjuder på en enorm bosstrid som utspelas i en instans för åtta spelare.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar