facebook_pixel
Baldur’s Gate 3 kommer missa den planerade augustipremiären

Baldur’s Gate 3 kommer missa den planerade augustipremiären

I juni kollade vi in 90 minuter gameplay från Baldur’s Gate 3, som aptitretare inför den utlovade early access-premiären i augusti. Nu har emellertid Larian Studios tagit till Twitter för att medge att det hett emotsedda rollspelet försenas, och att ett nytt early access-datum kommer meddelas den 18 augusti.

Den 18 augusti kommer vi också få en Baldur’ Gate 3-presentation kallad för “panel from hell” (nedräkningen hittar du här), som utöver Swen Vincke och Larian-gänget även kommer inkludera The Game Awards-ankaret Geoff Keighley och Chris Perkins, designer hos Dungeons & Dragons-skaparna Wizards of the Coast (som Baldur’s Gate 3 är en adaption av). Utöver det nya premiärdatumet kan vi även vänta oss andra “stora nyheter”, så det verkar som att presentationen absolut kommer bli värd en titt för inbitna Baldur’s Gate-fans.

Här är Larian Studios tweet om Baldur’s Gate 3-förseningen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar