facebook_pixel
Ambitiösa Beyond Skyrim premiärvisar Black Marsh-regionen

Ambitiösa Beyond Skyrim premiärvisar Black Marsh-regionen

I december 2018 bekantade vi oss med den “massiva moddsamlingen” Beyond Skyrim, som ämnar expandera The Elder Scrolls V: Skyrim-kartan, så att den även innefattar några av Tamriels övriga regioner. En av dessa är Black Marsh, och nu har vi fått en utvecklardagbok som erbjuder en första titt.

Black Marsh angränsar till Morrowind i norr och Cyrodiil i väst (bägge är grannar med Skyrim i norr), och är ett av Tamriels sydligaste landskap. Som namnet antyder bjuds det på fukt och grönska, tillsammans med en lång kustremsa med rödskimrande sand på sina ställen. Du kommer även få stifta bekantskap med argonianerna, det infödda reptilfolket, och deras plantager och tätbefolkade stadsstater. Djurlivet beskrivs också som “exotiskt och livsfarligt”, så se till att hålla dig på din vakt under dina planlösa vandringar.

Black Marsh är fortfarande i konceptstadiet enligt den officiella FAQ-artikeln, men om du vill prova Bruma-regionen (som släpptes sommaren 2017) så kan du ladda ner den via hemsidan.

Här är den nya utvecklardagboken för Black Marsh-regionen i Beyond Skyrim.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar