facebook_pixel
Activision bekräftar att årets Call of Duty utvecklas av Treyarch och Raven Software

Activision bekräftar att årets Call of Duty utvecklas av Treyarch och Raven Software

Det är augusti, och Activision har fortfarande inte avtäckt nya Call of Duty (som vi numera antar går under namnet Call of Duty Black Ops: Cold War). Spelet bör dock rimligtvis presenteras väldigt snart, då Activision under ett kvartalsmöte med investerare bekräftade vilka studior som jobbar med titeln.

– Activision kommer fortsätta att bygga ut dess direkta, digitala relation med detta expanderade community, medan det levererar nästa premium-release för Call of Duty, som är på gång av Treyarch och Raven Software.

Treyarch är givetvis ingen överraskning då Black Ops-serien varit studions skötebarn sedan dag ett, men att Raven Software nämns i samma andetag är något oväntat, då den studion brukar fylla en ofta teknisk support-roll, och vanligtvis överhuvudtaget inte nämns i dylika sammanhang.

Activisions mål att bygga ut den “direkta, digitala relationen med det expanderade communityt” förstärker också intrycket att avtäckningen av Call of Duty Black Ops: Cold War kommer ske inuti Call of Duty: Warzone (som har nått hela 75 miljoner spelare sedan debuten i mars), måhända i samband säsong 5, som drar igång ikväll.

Här är trailern för säsong 5 i Call of Duty: Warzone.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar