facebook_pixel
A Total War Saga: Troy laddades ner gratis av 7,5 miljoner användare

A Total War Saga: Troy laddades ner gratis av 7,5 miljoner användare

För några dagar sedan släpptes A Total War Saga: Troy med en udda debut. Spelet var nämligen gratis att ladda ner (och behålla för alltid) i 24 timmar.

Föga förvånande var det många som tog till vara på den här chansen. Närmare bestämt 7,5 miljon användare lade till Troy i sina Epic Games Store-bibliotek under gratisdygnet. På ytan kan de te sig kontraproduktivt att skjuta sina egna releasedagsförsäljningar i foten så här, men som PCGamesN påpekar tycks det här vara ett försök av Sega att introducera så många nya spelare till serien som möjligt.

I sin recension av A Total War Saga: Troy beskrev Joakim Kilman det som “ett sidospår, om än ett ambitiöst sådant”, samt att det är “något av ett mellanspel.” Gissningsvis behandlar Sega och Creative Assembly spelet som något av en inkörsport för övriga Total War-serien. Lite som en… trojansk häst?

Förlåt.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar