facebook_pixel
A Total War Saga: Troy är ute nu, och gratis i ett dygn!

A Total War Saga: Troy är ute nu, och gratis i ett dygn!

Igår publicerade vi vår recension av A Total War Saga: Troy, det senaste historiska(?) strategispelet av Creative Assembly. Jocke Kilman delade ut betyget 75 procent, tillsammans med omdömet “definitivt ett mellanspel, men Homeros hjältesaga i strategiformat är ändå ett ganska kul sidospår”.

Och vet ni vad? A Total War Saga: Troy är gratis! Om du styr kosan till Epic Games Store precis nu (eller någon gång under de kommande 24 timmarna, men varför riskera att du glömmer bort det?) kan du nämligen addera titeln till ditt bibliotek, och därefter behålla den för alltid. Inte illa, och man undrar ju hur Epic Games har råd med sånt här, men vi tackar och bockar, och drar andan för vårt bästa “Hektooooor!”-vrål för att fira.

Här är lanseringstrailern för A Total War Saga: Troy.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar