facebook_pixel
WWE 2K Battlegrounds släpps i september, kolla in första trailern

WWE 2K Battlegrounds släpps i september, kolla in första trailern

I höstas släpptes 2K Games showbrottarspel WWE 2K20. Spelarna hatade det, och kring årsskiftet blev spelet nästintill ospelbart, då det inte kunde hantera att 2019 blev 2020. Som ett resultat av allt detta meddelade man i våras att WWE 2K21 inte blir av, samtidigt som man antydde ett annat wrestling-spel.

Och nu har vi fått reda på vilket spel det rörde sig om; nedan ser du nämligen annonseringstrailern för det Saber Interactive-utvecklade WWE 2K Battlegrounds, som på dess Steam-sida beskrivs som ” helgalen arkadaction där dina favoriter från WWE gör upp i häpnadsväckande interaktiva miljöer”.

De mest slående skillnaderna jämfört med de ordinarie spelen är givetvis de superdeformerade karaktärerna, och mer “fantasifulla” element såsom brinnande knytnävar, is-magi och blixtar som slår ner i ringen.

WWE 2K Battlegrounds släpps den 18 september. Här är trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar