facebook_pixel
World of Warcraft: Shadowlands inleder betatest nästa vecka

World of Warcraft: Shadowlands inleder betatest nästa vecka

World of Warcraft: Shadowlands, den åttonde expansionen till Blizzard eviga mmorpg-gigant, annonserades i höstas under fjolårets Blizzcon-mässa. Efterlivet är i fokus då äventyrandet den här gången tar oss till dödsriket Shadowlands, och en rad nya quest-zoner, raider och grottor.

2020 till trots planeras World of Warcraft: Shadowlands fortfarande släppas någon gång i höst, och arbetet förefaller ha fortlöpt väl under omständigheterna, då Blizzard under gårdagens livestream (via våra internationella kollegor) lät meddela att betatestet för World of Warcraft: Shadowlands drar igång nästa vecka.

För att få chansen att delta måste du gå till din kontosida på Battle.net och bocka i att du vill ta emot beta-inbjudningar. För att spela betan kommer du sedan behöva ladda ner en specialklient från Battle.net-launchern. Betan beskrivs som “feature-komplett”, och spelare kommer kunna levla ända upp till maxnivån 60 (Shadowlands kommer som bekant genomföra en “level squish”), men du kan fortfarande (givetvis) förvänta dig en del buggar.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar