facebook_pixel
Watch Dogs Legion har fått spikat lanseringsdatum och nya trailrar

Watch Dogs Legion har fått spikat lanseringsdatum och nya trailrar

Watch Dogs Legion presenterades under fjolårets E3-mässa (minns du när det fortfarande fanns fysiska spelmässor?) och i vår förhandstitt utsåg vi utan omsvep spelet till “något av det mest imponerande vi spelat på en mässa på flera år”. Och nu har den urbana sandlådan fått ett spikat lanseringsdatum!

Watch Dogs Legion släpps således via både Ubisoft Store (Uplay) och Epic Games Store nu i höst, den 29 oktober, och nedan ser du både en ny, matig gameplay-trailer (som visar upp några av de otaliga värvningsbara karaktärerna och deras förmågor) samt en “filmisk trailer”, som må se häftig ut men i övrigt inte tillför jättemycket.

I övriga Watch Dogs-nyheter skänktes även Watch Dogs 2 bort via Uplay under gårdagens Ubisoft Forward-presentation (där trailrarna hade premiär), men föga förvånande kraschade servrarna till höger och vänster, vilket betyder att du fotfarande (kanske?) har möjlighet att roffa åt dig ett gratisexemplar via den här länken.

Här är de två nya trailrarna för Watch Dogs Legion.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar