facebook_pixel
Watch Dogs 2 kommer skänkas bort gratis under Ubisoft Forward

Watch Dogs 2 kommer skänkas bort gratis under Ubisoft Forward

Nu på söndag, den 12 juli, kommer Ubisofts onlinepresentation Ubisoft Forward gå av stapeln. Förshowen inleds kl. 19:30 svensk tid (kommer främst kretsa kring att Ubisoft-teamet spelar det fortfarande färska Trackmania), medan huvudnumret drar igång en och en halvtimme senare, kl. 21:00.

Ubisoft har även släppt en trailer som utlovar tittar på Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs Legion, Hyper Scape och (till synes) nytt material till Trials Rising. Därtill kommer man även skänka bort Watch Dogs 2 (som vi belönade med 79 procent i vår recension) via Uplay under showens gång (från och med slutet av Trackmania-sessionen och avslutningen av huvudshowen) så vi hoppas verkligen att Uplay-servarna håller för trycket!

Här är trailern för Ubisoft Forward.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar