facebook_pixel
Veckans gratisspel via Epic Games Store är tre till antalet, och live nu!

Veckans gratisspel via Epic Games Store är tre till antalet, och live nu!

Ibland räcker det inte med ett gratisspel varje vecka via Epic Games Store. Inte två heller, eftersom man denna vecka skänker bort hela tre olika titlar, som är live från och med nu och fram tills nästa veckas torsdag kl. 17:00. Det må inte röra sig om världens mest namnstarka trio, men roligt är det ju ändå!

I tur och ordning rör det sig om Batterystaples Mega Man-doftande roguelikeplattformare 20XX, Turning Wheels co-op-fokuserade roguelikerollspel Barony samt actionäventyret Superbrothers: Sword & Sworcery EP av Capybara Games. I vanlig ordning har Epic Games även avslöjat nästa veckas gratisspel, närmare bestämt Wilmot’s Warehouse, ett pusselspel där spelaren måste se till att saker och ting löper effektivt i ett varuhus.

Här är trailrar för 20XX, Barony och Superbrothers: Sword & Sworcery EP.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar