facebook_pixel
Valorant får ny spelbar agent nästa vecka

Valorant får ny spelbar agent nästa vecka

Riot Games Counter-Strike-doftande hjälteskjutare Valorant lanserades den 2 juni, och sedan dess har vi publicerat både en maffig recension och en enorm artikel. I samband med lanseringen fick också spelet dess elfte spelbara karaktär i form av mexikanska Reyna, och nästa vecka anländer ytterligare en!

Nedan kan du nämligen se avtäckningstrailern för Killjoy, ett tyskt geni med robotkompisar, och en fallenhet för att uppfinna saker. Hon kan slänga nanoswarm-granater, skicka sin explosiva Alarmbot för att jaga fiender, placera ut ett kanontorn och fånga spelare med den ultimata förmågan Lockdown. Killjoy ansluter laguppställningen i Valorant nästa veckas tisdag, den 4 augusti, och precis som med resten av spelet är hon helt gratis att spela.

Här är avtäckningstrailern för Killjoy i Valorant.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar