facebook_pixel
Trackmania släpps ikväll, kolla in nya trailern!

Trackmania släpps ikväll, kolla in nya trailern!

Trackmania presenterades i mars och försenades i april. Ikväll kommer det dock äntligen släppas, via både Uplay och Epic Games Store. Spelets affärsmodell kretsar kring en rad olika prenumerationer (som inte är prenumerationer enligt Ubisoft), men det kan även spelas helt gratis om du bara vill köra lite bil.

Undertecknad har spelat Trackmania i drygt en vecka vid det här laget, men trots att embargot lyfte under gårdagen har vi ändå valt att skjuta upp recensionen några dagar, detta för att se hur spelet ter sig “på riktigt”, när allmänheten fått tillgång till det och servrarna fyllts med både spelare och användarskapade banor.

Och det är just spelarna, eller mer specifikt communityt, som uppmärksammas i den nya trailern här nedan, som helt och hållet har snickrats ihop med spelets verktyg av spelare som deltagit i alfatesterna.

Här är den nya community-trailern för Trackmania.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar