facebook_pixel
Totally Accurate Battle Simulator siktar mot att lämna early access i höst

Totally Accurate Battle Simulator siktar mot att lämna early access i höst

Den 1 april 2019 (mycket bra val av datum!) lanserades Totally Accurate Battle Simulator, en fullständigt ackurat stridssimulator, i early access via Steam. Sedan dess har spelet fått mängder av uppdateringar, och nu har de svenska utvecklarna Landfall uppdaterat färdkartan för resten av året.

Den viktigaste informationen är att Landfall siktar mot att släppa version 1.0 av Totally Accurate Battle Simulator någon gång under det fjärde kvartalet i år (mellan oktober och december), vilket samtidigt innebär att spelet kommer lämna early access-stämpeln bakom sig och betraktas som “klart”.

Innan dess,mot slutet av det tredje kvartalet (juli till september) kommer spelet få dess efterlängtade enhetsskapare, som lär höja den redan väl tilltagna slapstick-komiken till nya höjder. Man har också bestämt sig för att “avtäckningen av den sista fraktionen är mycket bättre lämpad för fullversions-uppdateringen”.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar