facebook_pixel
The Witcher får sexdelad Netflix-prequel

The Witcher får sexdelad Netflix-prequel

Netflix-adaptionen av fantasyromanen och rollspelet The Witcher hade premiär i slutet av fjolåret, och succén blev omedelbar. En andra säsong är under produktion (även om arbetet saktades ner betänkligt av coronavåren) och nu har Netflix också bekräftat att vi kommer få en prequel-serie i sex delar!

Prequel-seriens fulla titel blir The Witcher: Blood Origin, och precis som titeln antyder utspelas händelserna långt innan Geralt, närmare bestämt 1200 år. Handlingen förefaller kretsa kring Conjuction of the Spheres, händelsen som inom The Witcher-universumet fångade människor, alver och monster i en och samma dimension, vilket så småningom ledde till den första monsterjagande witcherns uppkomst.

The Witcher: Blood Origin har ännu inget planerat premiärdatum, och vi kan nog förvänta oss att serien dröjer ett bra tag med tanke på att den andra säsongen av huvudserien sannolikt har förtur.

Här är tweetar av Neflix och The Witcher-showrunnern Lauren S. Hissrich.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar