facebook_pixel
The Outer Worlds-dlc:t kommer ta omkring åtta timmar att slutföra

The Outer Worlds-dlc:t kommer ta omkring åtta timmar att slutföra

Precis som utlovat presenterade Obsidian Entertainment det första dlc-materialet till deras förstapersonsrollspel The Outer Worlds (recension) under Xbox Games Showcase förra veckan. Om du missade trailern då så kan du kolla in den här nedan, och nu har vi fått mer information om paketet.

För Polygon har nämligen Obsidian Entertainment berättat att Peril on Gorgon, som det nya dlc-materialet heter, kommer vara “fullt integrerat med huvudkampanjen”, och lägga till en planet (Gorgon) som är lika “omfattande” som Monarch, den största planeten i originalspelet, som bjöd på omkring 6 till 8 timmar innehåll. Materialet kommer också ta spelaren på korta avstickare till andra planeter som man redan besökt.

För Gamespot tillägger Obsidian även att Peril on Gorgon är avsett för karaktärer över level 25, och att det nya materialet kommer göras tillgängligt efter att man slutfört Monarch. Erfarenhetstaket höjs också med tre nivåer.

The Outer Worlds: The Peril of Gorgon släpps den 9 september. Här är trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar