facebook_pixel
The Dark Pictures: Little Hope dröjer till hösten, kolla in nya trailern

The Dark Pictures: Little Hope dröjer till hösten, kolla in nya trailern

I februari fick vi de första glimtarna av The Dark Pictures: Little Hope, den fristående uppföljaren till fjolårets The Dark Pictures Anthology: Man of Medan. Mattias Frost recenserade skräckspelet när det begav sig, men omdömet blev blott “hyfsad skräckis i en genre i behov av förnyelse”och 62 procent.

En första, rejäl trailer för The Dark Pictures: Little Hope följde i april, och fick sällskap av de allra första spelsekvenserna för några veckor sedan. Nu har utvecklarna Supermassive Games och Bandai Namco även spikat ett lanseringsdatum, som avslöjas i den nya trailern här nedan; The Dark Pictures: Little Hope släpps den 30 oktober (dagen före Halloween, och betydligt senare än det tidigare planerade sommarfönstret), dock är det fortfarande oklart via vilken butik, då trailern fortsättningsvis enbart listar “pc digital” som plattform.

Här är den nya trailern för The Dark Pictures: Little Hope.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar