facebook_pixel
Test Drive Unlimited Solar Crown har presenterats, kolla in teasern!

Test Drive Unlimited Solar Crown har presenterats, kolla in teasern!

Redan i mars avslöjade förläggaren Nacon (tidigare känd som Big Ben Interactive) att den gamla goda Test Drive-serien är på väg tillbaka. För utvecklingen står WRC-studion Kylotonn Racing, och Benoit Clerc, head of publishing hos Nacon, beskrev spelet som “vårt överlägset största projekt just nu”.

Under gårdagens Nacon Connect avtäcktes spelet officiellt, och du kan kolla in den fullständiga presentationen här (Test Drive-segmentet inleds vi 25:48). Test Drive Unlimited Solar Crown har även fått en produktsida på Steam, där spelet beskrivs som en “kör- och livsstilsupplevelse”, i en öppen värld där “social status betyder allt”.

Alain Janriou – creative director hos Kylotonn, som också var med och skapade de två första Test Drive Unlimited-spelen – säger även att man har implementerat den tekniska grunden från WRC-spelen (som gjort stora framsteg de senaste åren), vilket torde säkerställande underhållande racing både på asfalt och grusvägar.

Test Drive Unlimited Solar Crown har ännu inget releasedatum. Här är den första teasern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar