facebook_pixel
Tacoma och Next Up Hero är veckans gratisspel på Epic Games Store

Tacoma och Next Up Hero är veckans gratisspel på Epic Games Store

Det är torsdag, och du vet vad det innebär! Just det, det är dags för nya gratisspel via Epic Games Store, och denna vecka rör det sig om Gone Home-utvecklarna Fullbright Companys sci-fi-mystersium Tacoma (recension), tillsammans med Digital Continues färrgranna grottkravlare Next Up Hero.

Duon skänks bort fram tills nästa vecka torsdag kl. 17:00 då de ersätts av nästa gratisomgång, som i vanlig ordning också har avslöjats nu; den här gången rör det sig om hela tre olika titlar, närmare bestämt Batterystaples Mega Man-doftande roguelikeplattformare 20XX, Turning Wheels co-op-fokuserade roguelikerollspel Barony samt actionäventyret Superbrothers: Sword & Sworcery EP av Capybara Games.

Här är de gamla lanseringstrailrarna för Tacoma och Next Up Hero.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar