facebook_pixel
Superhot: Mind Control Delete blir gratis för ägare av originalspelet

Superhot: Mind Control Delete blir gratis för ägare av originalspelet

2017 annonserades Superhot: Mind Control Delete, en fristående expansion till Superhot, den smått fantastiska och väldigt stilrena förstapersonsskjutaren från 2016. Uppföljaren lämnar early access nästa veckas torsdag, den 16 juli, via Steam, men det är inte den enda goda nyheten vi har fått.

I FAQ-sektionen för Superhot: Mind Control Delete på den officiella hemsidan får vi nämligen också reda på att alla som har inhandlat Superhot via Steam, Epic Games Store, Origin eller GOG innan den 16 juli kl. 18:00 svensk tid kommer få Superhot: Mind Control Delete helt gratis (förutom om du plockat på dig Superhot under “större gåvokampanjer, såsom Twitch Prime, Games With Gold och liknande”, eller under Epic Game Stores gratistillfälle i fjol). Erbjudandet gäller heller inte ägare av Superhot VR, då det är “ett annat spel”.

Här är en ny trailer för Superhot: Mind Control Delete.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar