facebook_pixel
Starcraft 2 firar tio år med dess största uppdatering hittills

Starcraft 2 firar tio år med dess största uppdatering hittills

Den 27 juli 2010 släpptes Blizzards numera klassiska rts Starcraft 2: Wings of Liberty. Med andra ord firade spelet dess tioårsdag under gårdagen, något Blizzard har valt att uppmärksamma genom att släppa en ny uppdatering, som även råkar vara den allra största hittills.

Du kan nagelfara den kompletta innehållsförteckningen här, och bland höjdpunkterna hittar vi nya achievements för varje uppdrag i Wings of Liberty, Heart of the Swarm, Legacy of the Void och Nova Covert Ops, och när man låst upp alla så får man även den nya kommentatorn Stone.

En andra kommentator, baserad på det ukrainska Starcraft 2-proffset Aleksey “White-Ra” Krupnyk, kommer ges bort gratis till alla som loggar in i Starcraft 2 mellan den 27 juli och den 10 augusti.

Nya “prestigetalanger” har också lagts till för maxade befälhavare (hjältar), som kan användas för att “förändra kärnmekaniken”.Slutligen väntar även rejäla uppdateringar för karteditorn, som numera har implementerat funktioner från Warcraft 3:s motsvarighet, för att göra den lättare att använda utan att offra “anpassningsdjupet”.

Här är den numera tio år gamla lanseringstrailern för Starcraft 2: Wings of Liberty.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar