facebook_pixel
Star Wars: The Old Republic har lanserats via Steam

Star Wars: The Old Republic har lanserats via Steam

I juni började Electronic Arts plötsligt släppa äldre Origin-exklusiviteter till Steam; den första omgången inkluderade bland annat Dragon Age: Inquisition och Need for Speed Heat, och den andra bjöd på Battlefield och Mass Effect 3, medan den tredje rullade ut både The Sims 4 och Titanfall 2.

Nu verkar det som att de kvarvarande titlarna från den dignande EA-katalogen kommer lanseras en och en istället, då Biowares massiva onlinerollspel Star Wars: The Old Republic nu har släppts till Steam. I ett blogginlägg försäkras vi om att spelet stöder både crossplay och cross-save, så om du tidigare spelat Star Wars: The Old Republic via den den dedikerade launchern så kommer du kunna fortsätta från exakt där du var.

Steam-versionen av Star Wars: The Old Republic åtföljs också av trading cards, och kommer även få achievements senare under året (över 100 stycken, och exakta kopior av de redan existerande motsvarigheterna, så om du redan låst upp dem får du dem även i Steam-versionen). Star Wars. The Old Republic är free-to-play, men om du vill avancera bortom nivå 60 (av 75) och spela de senaste expansionerna måste du betala för ett abonnemang, där det billigaste alternativet (i rena pengar) ger dig 30 dagar för 12 euro.

Här är den där coola och numera nio år gamla filmiska trailern för Star Wars: The Old Republic.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar